lördag 4 augusti 2012

Micke Nybrink!

Idag i dagens Vinnare V75 pratade Micke Nybrink om att det är spelarna som betalar kalaset, visst till femtio procent kanske men hästägarna betalar iallafall minst hälften dom också. Många börjar tröttna på att micke står i teve rutan och gastar hela tiden om saker han inte har en aning om. Jag gillar micke men nu börjar även jag tröttna på honom. Väntar bara på den dagen någon ger han en snyting den har säkert hängt i luften ett par gånger.

Attt klaxon Face fick starta i V75-2  är en gåta men ingen frågade Adrian kolgjini vad han tyckte och varför han startade. Nu är det inte så lätt om man är lite orutinerad att ta det beslutet när man rest långt och man är körsugen, men han kan väl inte ha trott att det skulle gå. Inte ens Jorma Kontio hade fått honom runt banan.

1 kommentar:

  1. I blog quite often and I really appreciate your content. The article has really peaked my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed as well.

    SvaraRadera