söndag 18 september 2011

Söndag 18/9

Vi har några starter att redovisa.

Perfect Balance startade på sundbyholm i tisdags, han hade tränat jättebra inför den starten och värmde bra och allt var frid i provstarterna men när starten går faller han tillbaka till gammla synder och bara galopperade. Vi har nu rekommenderat ägarna att prova honom någon annanstans då vi inte vet vad vi ska prova längre och se om dom har några nya ideer.

Digital Creation startade i fredags på Romme fick ett fint lopp av Örjan kihlström som körde och när han skulle sätta in slut stöten i sista sväng sprang hon ut ett par spår och tappade position på det hon kom ändå tillbaka och blev sexa. Synd att hon skulle dumma sig lite i sista sväng då det var en framskjuten placering som försvann där. Vi anmäler på nytt då hon verkar väldigt fin förövrigt.

Annars verkar allt lugnt i stallet och alla tränar bra för dagen under månadsskiftet Oktober/November kommer Bland annat Waypoint att kunna starta. Sen får vi se hur långt bort R.K Princess har kvar till start då hon ska in till banan i slutet på veckan.

4 kommentarer:

  1. Blogs are so interactive where we get lots of informative on any topics...... nice job keep it up !!

    SvaraRadera
  2. Hello my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and include almost all vital info. I would like to see more posts like this.

    SvaraRadera
  3. Written simply and tastefully. It’s pleasant to read. Thank u.

    SvaraRadera