måndag 9 november 2009

Del Piero Bob såld.

Del Piero Bob är såld till Åby Travgymnasium.

Han har inte visat inte någon vilja i loppen på slutet så därför bestämde sig ägarkretsen för att sälja honom. Då han är väldigt snäll att både hålla på med i stallet och att köra så passade det bra att han fick komma till ett skolstall där dom behöver säkra hästar till sina utbildningar. "Pirro" som han kallas till vardags får det nog väldigt bra där med en massa tjejer och killar som pysslar om honom dagarna i ända.


Sista bilden som är tagen på Del Pireo Bob.

4 kommentarer:

  1. Pirro ska till veterinären på torsdag, har ingen riktig koll då jag var i skolan först idag men jag uppdaterar er om läget så länge det intresserar=)

    SvaraRadera
  2. Hej Jennie! Det får du gärna göra, alltid roligt att höra hur det går för "gamla" hästar. Du får ge Pirro en klapp o hälsa från oss.

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Pirro blev körd av Kalle idag utan någon anmärkning och fick senare på dagen vara med på den veterinärhållda kursen "hästens hälsa och sjukvård" då vi övade på att böja och att se hältor. Pirro skötte sig exemplariskt och nu ska han behandlas i vänster fram. Misstänker att skolan kommer att kontakta er angående detta då dom ville ha lite mer av hans tidigare historia.
    Annars flyter allt på och Pirro är redan omtyckt bland eleverna även om han tycker att det är konstigt med all uppmärksamhet =)

    Veterinär & lärare är väldigt nöjda med Pirro i helhet. "Perfekt för skolan" enligt vår veterinär och det bådar gott!

    SvaraRadera
  4. Vad glad jag blir av att höra att min gamla favvo har det bra :)

    Hotar han fortfarande alla som går förbi hans box?

    SvaraRadera