måndag 28 september 2009

Till start på Sundbyholm 29/9

Tisdagstrav på Sundbyholm och stallet har hela fem hästar som startar.

Lopp 1 startar Ten to Ten. Han har jobbat bra en längre tid efter sin halsoperation. Har ett lite knivigt fjärde spår men skulle han sköta sig och få ett bra lopp så borde han kunna göra upp om segern.

Lopp 6 startar Bijou d'Inverne. Vi tycker han har varit lite seg i sina sista starter och inte visat vad han egentligen kan, kommer troligtvis tävlabarfota runt om för första gången, men får i förstahand räknas som ett platsbud.

Lopp 8 startar Lissie's Lassie. Hon visade bra form som fastlåst sist på Solvalla, känns fortsatt bra efter det men är ute i ett riktigt tufft gäng nu. Får hon ett bra lopp ska hon kunna dyka upp därframme.

Lopp 10 startar Coral King. Han startade för en vecka sedan och gjorde ett bra lopp då. Om inte förra veckanslopp sitter i benen på honom så borde han vara bland dom tre.

Lopp 11 startar Quel Pirate. Han har inte startat på några månader och har galopperat mycket på slutet så nu har vi provat att ändra utrustning på honom. Det har funkat bra i provlopp och om han sköter sig så hoppas vi att han är med och gör upp om segern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar