fredag 27 mars 2009

Till start 27/3

Idag har stallet två hästar till start på kvällens tävlingar i Romme.

Coral King startar i det andra loppet. Det är ett långlopp (2640m) och han står med tjugo meters tillägg. Han känns fortsatt bra i träning och den långa distansen ska nog inte vara en nackdel för hans del. Tyvärr kan det kanske vara lite långt mellan senaste starten men då han har haft en ögonåkomma så har han inte kunnat starta tidigare, men det är inget som har satt ned honom träningsmässigt. Med lite tur på vägen ska han kunna dyka upp bland de tre första.

Motion Picture startar i lopp 5 från spår 6 1640a. Hon har dragit ett spår rätt långt ut på vingen, men då det är vinklad vinge på Romme så hoppas vi att hon kan sitta i ledningen ganska omgående då hon kan öppna skapligt. Hon ska ses med bra vinstchans då hon inte möter tuffare motstånd nu än vid segern senast.

Jorma Kontio kör båda hästarna.


Sundbyholm kör lunchtävlingar idag.

Där har Richard en uppsittning i Mystic Julianoson i V4-1. Han har spår 1 som nog är sämsta tänkbara läge för den hästen då han inte är direkt reglerbar varken före eller i loppen. Håller sig bara hästen lugn och löper upp till sitt kunnande så ska han kunna tjäna fina pengar men som sagt en STOR brasklapp för spåret och att han inte har visat sig från sin bästa sida vid senaste starterna.

Leif Petersson kör Sassy Jo Anna i lopp 9 som är lärlingsloppet. Ekipaget har dragit ett bra spår men hästen har inte visas någon form på sistonde så det gäller nog att hänga med till en peng i första hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar